Hus & hjem

Oppussing og nybygg for privatkunder

hjem og bolig

Vi har et eget team av dedikerte malere som er spesialisert på både nybygg og oppussingsprosjekter. Disse erfarne fagfolkene har inngående kunnskap om de unike utfordringene som kan oppstå i ulike typer prosjekter og sikrer at hvert oppdrag utføres med presisjon og omsorg.

Tapetsering

Våre Tjenester

Maling

Våre Tjenester

gulvlegging

Våre Tjenester

epoxy

Våre Tjenester

avretting av gulv

Våre Tjenester

sprøytemaling

Våre Tjenester

Våtrom

Våre Tjenester

gulvsliping

Våre Tjenester

male ute

Våre Tjenester

Nybygg

Enten du realiserer drømmen om ditt første hjem eller ønsker å skape et helt nytt miljø, gir Malercompaniet Sør AS ekspertise i malerarbeid og gulvlegging for nybygg. Vårt team jobber nært med privatpersoner for å forstå deres visjoner og gir skreddersydde løsninger som gjenspeiler personlig stil.

Oppussing

Vi respekterer historien og karakteren til eldre boliger, og våre dedikerte malere har ekspertisen som kreves for å gi dem nytt liv. Enten det er å bevare originale detaljer eller skape en moderne vri, tilbyr vi omfattende oppussingstjenester som gir hjemmet ditt den oppdateringen det fortjener.

Hvorfor Malercompaniet Sør?

  • Lang Erfaring: Med en historie av vellykkede prosjekter, kan du stole på vår ekspertise.
  • Skreddersydde Løsninger: Vi tilpasser våre tjenester for å møte de unike kravene til hvert prosjekt.
  • Kvalitet i Fokus: Uansett om det er et nybygg eller en eldre bolig, prioriterer vi kvalitet i alle aspekter av vårt arbeid.

Om Malercompaniet Sør

 

Velg Malercompaniet Sør AS for å oppleve en kombinasjon av tradisjonell håndverkskunst og moderne tilnærminger til design. La oss gjøre ditt neste bygge- eller oppussingsprosjekt til en vellykket og visuelt imponerende opplevelse. Ta kontakt med oss for å starte reisen mot ditt drømmehjem.

Uansett om det er et nybygg eller en eldre bolig, prioriterer vi kvalitet i alle aspekter av vårt arbeid.

MalerBloggen

I malerbloggen kan du følge med på hva vi driver med i Malercompaniet Sør. Her kan du også finne tips og råd om oppussing

ta kontakt med oss

kontakt

følg oss på instagram

Vi legger ut litt om hverdagen vår samt tips og råd.

Follow us